Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop Standaard desktop
 
Aanbieding
Nieuw
App
Home Home Home Home Home Home Home Home Home Home Home Home Home

Borstprothese

Secret Feelings is per 1 juli 2012 gestart haar praktijk voor het aanmeten en adviseren van borstprothesen. Na een jaar zich volledig te hebben ingezet voor het opzetten van de  lingeriezaak Secret Feelings is met deze stap voor Sharon en Chantal Bont het concept ‘feel good’ van Secret Feelings compleet.
Praktisch elke vrouw die het heeft meegemaakt zal het bevestigen, een borstoperatie is ingrijpend, je lichaam wordt aangetast, je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen kan hiermee een flinke dreun krijgen. Soms duurt het lang voordat je weer kunt doen wat je gewend was en de omgeving weet er vaak niet goed raad mee.
Sharon Bont, gediplomeerd mamma-care adviseuse weet goed hoe hier op een juiste en integere manier mee moet worden omgegaan en geeft u de garantie bekend te zijn met de medische aspecten van borstkanker.
Secret Feelings, erkend SEMH-lid heeft voor de praktijk met veel zorg een prachtige ruimte gecreëerd waar men in alle rust de wensen en mogelijkheden ten aanzien van de verschillende borstprothesen besproken kunnen worden. Of het nu gaat om een nood-, deel- of een zwemprothesen er wordt ten alle tijd gestreefd naar een zo goed mogelijk beeld wat goed voelt voor u. De materialen die voor de borstprothesen gebruikt worden zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De borstprothesen worden gemaakt van siliconen waar een comfortabel zachte folie omheen zit wat zorgt voor een goed draagcomfort.
Borstprothesen zijn er in allerlei vormen en maten, wanneer een borstbesparende operatie of reconstructie is ondergaan kan er na een periode een maatverschil ontstaan. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld problemen zoals niet passende beha’s.
Tijdens de kennismaking wordt ingegaan op allerlei verschillende soorten borstprothesen en wordt er met alle aandacht gezocht naar een passende borstprothesen waarbij niet alleen gelet wordt op de optische compensatie, maar ook op de gewichtcompensatie. Alleen met een goed passende beha komt de borstprothesen pas echt tot zijn recht. Ook krijgt u uitleg over hoe de borstprothesen het beste onderhouden kunnen worden.
Secret Feelings heeft veel verschillende modellen en maten binnen een uitgebreid scala aan labels op voorraad. Op deze manier doet Secret Feelings er alles aan om u in deze omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wanneer u tevreden bent kunt u de borstprothesen direct meenemen en zorgt Secret Feelings voor de afhandeling met de zorgverzekeraar. Wanneer u niet tevreden bent is het mogelijk om de borstprothesen binnen twee weken te ruilen. Daarnaast zit er op de borstprothesen een fabrieksgarantie van 2 jaar.
Secret Feelings is alles aangelegen om u zich ook echt goed te doen voelen. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen en onder het genot van een kopje koffie of thee geven wij graag uitleg over onze manier van werken.
Praktijk wordt gehouden van: maandagmiddag t/m vrijdag, Secret Feelings, Pellerplein 2, 1131 BR in Volendam. Voor het maken van een afspraak is Sharon bereikbaar op 0299-322126 of via mail: [email protected] . Mocht u het antwoordapparaat treffen dan verzoeken wij u een boodschap in te spreken en belt Sharon zo spoedig mogelijk terug. Op verzoek is er ook de mogelijkheid tot een huisbezoek.
Wij hebben ook een app die via onze site www.secretfeelings.nl is te benaderen. In deze app wordt de volledige mammacare-collectie getoond.