Laatste nieuws | Secret Feelings
Aanbieding
Nieuw
App
Laatste nieuws Laatste nieuws Laatste nieuws Laatste nieuws Laatste nieuws Laatste nieuws Laatste nieuws Laatste nieuws Laatste nieuws

Laatste nieuws

Sinds juli 2012 heeft Sharon in de winkel ook haar eigen prothesepraktijk. Verder informatie hierover kunt u vinden onder borstprothesen. Als de winkel gesloten is en er doet zich een spoedeisende situatie voor met betrekking tot borstprothesen dan kunt u het atwoordapparaat inspreken en zal Sharon zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Om het u zo aangenaam en prettig mogelijk te maken in de winkel zijn wij voortdurend op zoek naar de mooiste artikelen tegen de meest gunstige prijzen. Naast de prachtige en uitgebreide collectie van lingerie hebben wij nu ook een zeer uitgebreide collectie op het gebied van home- en sleepwear. 

 

Vanaf 2 september is onze nieuwe app met de mobile telefoon te downloaden door met de mobile telefoon naar: www.secretfeelings.nl te gaan. U ontvangt dan een icoontje dat aangeklikt moet worden. De app wordt dan automatisch geïnstalleerd. De webshop op deze site met computer wordt zo snel mogelijk in orde gemaakt. Tot die tijd ziet u de mobile weergaven.

 

In januari zijn er geen koopavonden!