sWelkom bij secret feelings | Secret Feelings
« Terug

Welkom bij secret feelings

Wij zijn Sharon en Chantal Bont en wij hebben in maart 2011 in het prachtige hoekpand aan het Pellersplein in het hartje centrum van Volendam een nieuwe Lingerie speciaalzaak en een praktijk voor mammacare Secret Feelings geopend.


Wij hebben in onze eigen omgeving gemerkt dat er bij verschillende doelgroepen behoefte is aan iets nieuws op het gebied van lingerie, bad-, nacht en vrijetijdskleding en mode accessoires. Secret Feelings is daarop het antwoord geworden en wordt gezien als een zeer welkome aanvulling. We zijn er dan ook van overtuigd dat Volendam en omgeving met Secret Feelings er een zeer hoogstaande kwalitatieve speciaalzaak met een heel eigen karakter bij heeft gekregen en we willen u dan ook graag binnen deze ambiance van dienst te zijn.


Onze speciaalzaak biedt tevens een praktijk voor het aanmeten van borstprothesen. We zijn erkend SEMH-lid en we hebben voor deze praktijk met veel zorg een prachtige ruimte gecreeerd, waar in alle rust de wensen en mogelijkheden ten aanzien van de verschillende borstprothesen besproken kunnen worden. Praktijk wordt gehouden van maandagmiddag t/m vrijdag. 

Praktisch elke vrouw die het heeft meegemaakt zal het bevestigen, een borstoperatie is ingrijpend, je lichaam wordt aangetast, je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen kan hiermee een flinke dreun krijgen. Soms duurt het lang voordat je weer kunt doen wat je gewend was en de omgeving weet er vaak niet goed raad mee.


Sharon is apothekerassistente, schoonheidspecialiste en mamma-care adviseuse en is bekend met de medische aspecten van borstkanker. Of het nu gaat om een nood-, deel- of een zwemprothesen er wordt ten alle tijd gestreefd naar een zo goed mogelijk beeld wat goed voelt voor u. De materialen die voor de borstprothesen gebruikt worden zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De borstprothesen worden gemaakt van siliconen waar een comfortabel zachte folie omheen zit wat zorgt voor een goed draagcomfort.


Borstprothesen zijn er in allerlei vormen en maten, wanneer een borstbesparende operatie of reconstructie is ondergaan kan er na een periode een maatverschil ontstaan. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld problemen zoals niet passende beha’s.


Tijdens onze kennismaking wordt ingegaan op allerlei verschillende soorten borstprothesen en wordt er met alle aandacht gezocht naar een passende borstprothesen waarbij niet alleen gelet wordt op de optische compensatie, maar ook op de gewichtcompensatie. Alleen met een goed passende beha komt de borstprothesen pas echt tot zijn recht. Ook krijgt u uitleg over hoe de borstprothesen het beste onderhouden kunnen worden.


Wij hebben verschillende modellen en maten binnen een uitgebreid scala aan labels op voorraad. Op deze manier doen wij er alles aan om u in deze omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wanneer u tevreden bent kunt u de borstprothesen direct meenemen en zorgen wij voor de afhandeling met de zorgverzekeraar. Wanneer u niet tevreden bent is het mogelijk om de borstprothesen binnen twee weken te ruilen. Daarnaast zit er op de borstprothesen een fabrieksgarantie van 2 jaar.


Er is ons er alles aangelegen om u zich ook echt goed te doen voelen. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen en onder het genot van een kopje koffie of thee geven wij graag uitleg over onze manier van werken.


Praktijk wordt gehouden van: maandagmiddag t/m vrijdag. Voor het maken van een afspraak is Sharon bereikbaar op 0299-322126 of via mail: sharonbont@secretfeelings.nl . Mocht u het antwoordapparaat treffen dan verzoeken wij u een boodschap in te spreken en belt Sharon zo spoedig mogelijk terug. Op verzoek is er ook de mogelijkheid tot een huisbezoek.
De mammacare-collectie wordt zowel op onze App als onze site getoond.